Bezár

2019

szteajtk1_15

A szemeszter szeptember 30-tól a szorgalmi időszak végéig hatályos tanrendje

A szemeszter szeptember 30-tól a szorgalmi időszak végéig hatályos tanrendje

2019. szeptember 27.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A főépületben jelenleg még mindig zajlik a kárfelmérés, valamint zajlanak a kárenyhítési munkálatok, így sajnos továbbra sem tudjuk használni a főépületben lévő termeinket, ott e szemeszterben már nem lesz oktatás.

Minderre figyelemmel a linkre kattintva elérhetőek a szemeszter szeptember 30-tól a szorgalmi időszak végéig hatályos tanrendjei, amelyet szabad egyetemi kapacitások és további teremfelajánlások alapján állítottunk össze. A Neptun tereminformációk továbbra sem hatályosak, minden adat a csatolt táblákban található, kérem, ezt kövessék.

 

Szintén letölthető a termeket áttekintő lista, amelyben az elmúlt két héthez képest új egységek is vannak, kérem, tanulmányozzák, és tervezzék meg a közlekedést. Törekedtünk rá, de néhány esetben nem sikerült egymáshoz közeli termeket, épületeket az évfolyamtanrendekben elhelyeznünk. Az oktatókat megkértük, hogy az ilyen helyzetből eredő késéseket rugalmasan kezeljék. Ezzel együtt is - lehetőség szerint - a tanrendi időpontok betartását kérjük mindenkitől.

 

A vis maior helyzet miatt megértésüket és támogató együttműködésüket kérem.

 

Sikeres szorgalmi időszakot kívánok, üdvözlettel

 

Prof. Dr. Szomora Zsolt

oktatási dékánhelyettes

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek