Bezár

2021

Hamarosan indul az Alumni Mentorprogram, az SZTE Alma Mater várja a mentorok és mentoráltak jelentkezését!

Hamarosan indul az Alumni Mentorprogram, az SZTE Alma Mater várja a mentorok és mentoráltak jelentkezését!

2021. február 05.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramja nemzetközileg is kiemelkedő mentorprogram, aminek keretein belül a Szegedi Tudományegyetem jelenlegi hallgatóit támogatják szakmai kérdésekben és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésben az egyetemen végzett sikeres szakemberek. A program 2014 tavaszán indult, azóta 195 mentor és több száz mentorált vett részt rajta, a Graduway által fejlesztett www.uniszegedalumni.com honlap segítségével pedig további 258 potenciális mentor jelezte segítségnyújtási szándékát 2020 áprilisa óta.

 

Az Alumni Mentorprogram legfőbb célja, hogy az SZTE-s hallgatók a szakmai gyakorlatukon kívül is értékes tapasztalatokat szerezhessenek a munkaerőpiacon, kiépítsék kapcsolati hálójukat, és bővítsék az egyetemen megszerzett tudásukat. A mentorok a program segítségével ugyanakkor kapcsolatban maradhatnak alma materükkel, gondoskodhatnak a cégek munkaerő-utánpótlásáról, és támogathatják a felnövő generáció szakmai előmenetelét és személyiségfejlődését. A mentorprogram a hallgatók körében igen nagy népszerűségnek örvend, hiszen a korlátlan alkalommal felvehető kurzus keretein belül személyesen és egyedülálló módon kérhetnek tanácsot a munkaerőpiacot jól ismerő sikeres szakemberektől.

A jelentkezéshez szükséges további információk itt érhetők el: https://sztealmamater.blog.hu/2021/02/02/hamarosan_indul_az_alumni_mentorprogram_jelentkezes_mentoroknak_es_mentoraltaknak

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek