Bezár

Intézeti hirdető

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

2019. május 12.
2 perc

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


kinai_2019

 

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Bűnügyi Tudományok Intézete (továbbiakban: SZTE ÁJTK BTI) nyílt pályázatot hirdet a Szegeden 2019. július 8-26. között megrendezésre kerülő Summer University – Criminal Justice Block nyári egyetemen való hallgatói mentorként való részvételre.


A pályázat célja:

a nyári egyetemen résztvevő kínai hallgatók (Shanghai Politikatudományi és Jogi Egyetemről érkező büntető igazságszolgáltatási szakos joghallgatók) hallgatói mentorálásának támogatása.


A hallgatói mentor feladatai közé tartozik:

- az SZTE ÁJTK BTI által tartott valamennyi kurzusokon való részvétel, a nyári egyetem résztvevőinek segítése a csoportos feladatok megoldásában, házi feladatokban;

- az SZTE ÁJTK BTI által szervezett intézménylátogatásokon való részvétel (Csillag Börtön és Fegyház; CSMRFK);

- a nyári egyetem keretében szervezett kirándulásokon való részvétel (a kirándulások költségét az SZTE ÁJTK finanszírozza);

- a nyári egyetem résztvevőinek elektronikus vizsgáztatásában való közreműködés (3 alkalom).


A pályázat benyújtására jogosultak: a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán tanulmányaikat osztott vagy osztatlan mesterszakon folytató hallgatók (aktív hallgatói jogviszony megléte szükséges).

A nyári egyetem munkanyelve az angol nyelv, így a pályázónak legalább társalgási szintű angol nyelvismerettel kell rendelkeznie. A nyelvismeretet nem szükséges nyelvvizsga bizonyítvánnyal alátámasztani, ugyanakkor a pályázatok benyújtását követő interjú során a pályázónak a tényleges nyelvtudása ellenőrzésre kerül (szóbeli elbeszélgetés).


A pályázat benyújtásának ideje: 2019. május 20.


A pályázat benyújtásának módja: A pályázó pályázatát elektronikusan a hussein.jasmine@juris.u-szeged.hu email címre küldheti meg.


A pályázati anyagnak az alábbiakat kell tartalmaznia:

- önéletrajz (Europass formátum) angol nyelven;

- max. 2 oldalas motivációs levél angol nyelven;

- amennyiben rendelkezik nyelvvizsgával, a nyelvvizsgát igazoló dokumentum másolata.


A pályázat megvalósításáért felelős szervezet: SZTE ÁJTK BTI; szakmai vezető: Prof. Dr. Karsai Krisztina, intézetvezető egyetemi tanár.


A pályázattal kapcsolatos kérdéseket emailben lehet megküldeni dr. Hussein Jasmine PhDhallgatóhoz a hussein.jasmine@juris.u-szeged.hu email címre.


Letölthető pályázati felhívás.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek