Bezár

Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézet

Wunderbar Fesztivál!

Wunderbar Fesztivál!

2022. március 11.
2 perc

Plakt_Jtk_page-0001

Ez az idő is eljött végre! 2022. március 28. és április 2. között kerül megrendezésre a Wunderbar Fesztivál, az első egész hetes országos rendezvénysorozat, ahol minden a német nyelv körül forog. Aki a munkaerőpiacon igazán értéket akar ma képviselni, csak idegennyelv tudással érheti el célját.

A Wunderbar fesztivál még több embert szeretne motiválni és ösztönözni a német nyelv tanulására Magyarországon. Ez a nagyszabású rendezvény Németország, Ausztria és Svájc nagykövetségeinek és kultúraközvetítő szervezeteinek a kezdeményezése: sokszínű programok mutatják be, miért is érdemes ma németül tanulni. Országszerte játékos és interaktív események várják a nyelvtanulás iránt érdeklődő fiatalokat és felnőtteket - függetlenül attól, hogy valaki korábban tanult-e már németül, vagy még csak most tervezi, hogy belevág ebbe az izgalmas kalandba!

Nemcsak a nyelvtanuláshoz kaphatnak hasznos tippeket azok, akik felkeresik eseményeinket. Az ország iskolái, egyetemei és kulturális intézményei által szervezett mintegy 120 rendezvény a német nyelvű kultúrába is bepillantást enged. A hét folyamán a tudományos ismeretterjesztő előadások és kiállítások, gyerekeknek és felnőtteknek szóló programok, játékok, táncházak között lehet válogatni.

A Wunderbar fesztivál hetén a Deutsche Rechtsschule - az SZTE és a Potsdami Egyetem jogi karainak közös német nyelvű jogi képzései - két programmal is várja az érdeklődőket. Ha Ön szereti a csavaros, észpörgető játékokat, és legalább középszinten beszél németül, akkor ne habozzon, látogasson el a” Játékok paragrafusra fűzve” rendezvényünkre 2022. március 29-én.

A Deutsche Rechtsschule idén ünnepli 24. születésnapját. Ebből az alkalomból rendezzük meg országos Alumni találkozónkat 2022. április 1-én. Itt azt is megtudhatják, „Mennyit ér egy diploma?” Öregdiákjaink fognak arról mesélni, hogyan kamatoztatták a nálunk megszerzett tudásukat.

A Deutsche Rechtsschule szeretettel várja az érdeklődőket mindkét rendezvényén a Wunderbar fesztivál hetén!

További információk:

https://www.facebook.com/deutsche.rechtsschule.szeged

www.wunderbarfesztival.hu

Kapcsolat: dr. Almási Ibolya

E-Mail: almasiibolya@juris.u-szeged.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek