Jogi szakokleveles HR szaktanácsadó


SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK


A képzés leírása letölthető: innen


A képzés során elsajátítandó kompetenciák és megszerezhető ismeretek:

A HR szakterületen felmerült problémák felismerési és munkajogilag, szociális jogilag, valamint az esélyegyenlőségnek megfelelően és egyben az emberi erőforrás gazdálkodási szempontjaira is figyelemmel történő holisztikus megoldások kialakításának képessége, a HR folyamatok, vezetési folyamatok permanens javítása, tárgyalási, kommunikációs és konfliktuskezelő képesség, áttekintési, rendszerező és változtatási képesség, kreatív vezetői és szervezői ismeretek és attitűd.

A képzés szakmai vezetője:

Dr. Ember Alex Frigyes PhD, adjunktus

Végzettség:

„Jogi szakokleveles HR szaktanácsadó”

A képzési idő:

3 tanulmányi félév

Képzés jellemzője:

Helyszíne: SZTE ÁLLAM-ÉS JOGTUDOMÁNYI KAR

A foglalkozás formája: előadás (gyakorlati elemekkel), konzultáció.

A félévek kurzusainak időpontja: A tanórák időpontja egy félévben 3-4 alkalommal, 2-3 napon; jellemzően csütörtökön, pénteken és szombat délelőtt.

Költségtérítés jelenlegi összege:

Költségtérítési díj: I., II. félév: 130.000 Ft/félév. III. félév: 65.000 Ft/félév.

A felvétel előfeltétele:

Gazdaságtudományi, társadalom-tudományi képzési területen továbbá az igazgatási képzési ágban alapképzésben szerzett oklevél és szakképzettség. Bekapcsolódhatnak a képzésbe a fenti képzési területen, illetve a képzési ágakban szerzett főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkezők.

Jelentkezési határidő:

2018. augusztus 31.

A képzés kezdete
2018. szeptember 14.

Felvilágosítás:

Szegedi Tudományegyetem-MKTB Képzések Intézete

Kovács Gabriella

6722 Szeged, Bocskai u. 10-12.

tel./fax.:62/546-356

kovacs.gabriella@juris.u-szeged.hu

Honlap: www.juris.u-szeged.hu

Jelentkezés:
Elektronikus jelentkezés.
Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

 • február 21.
  14:00 - 16:00
 • február 22.
  15:00 - 17:00
 • február 28.
  17:55 - 19:30
  Szalai Anikó, az SZTE ÁJTK adjunktusa Hétköznapi nemzetközi jog című előadásában kifejti: általában az emberek úgy gondolják, hogy a nemzetközi jog egy elvont szelete a jognak, amely a külföldiekre, másokra vonatkozik, de a mi hétköznapjainkat biztosan nem érinti. A nemzetközi jog azóta létezik, amióta államok vannak. Ez a jogterület eredetileg az államok közötti kapcsolatok rendezését szolgálta, azonban a technikai és társadalmi fejlődés elvezetett a nemzetközi jog kiszélesedéséhez. Kibővült a nemzetközi jog alanyainak köre, így az államok és nemzetközi szervezetek mellett ide soroljuk az embereket, sőt mostanában már a gazdasági társaságokat is. A nemzetközi jog áthatja a mindennapi életünket, onnantól kezdve, hogy bekapcsoljuk reggel a telefonunkat, megesszük a banánunkat és munkába megyünk, odáig, hogy este megnézzük a híreket.

Legolvasottabb