Bezár

Fokozatszerzési eljárás (PhD)

A fokozatszerzési eljárás díja

Fokozatszerzési eljárás díja - magyar nyelvű eljárás
2022. szeptember 26.

1.) Az SZTE szervezett doktori képzésében részt vett EU polgároknak (beleértve a magyar állampolgárokat és ide értve a magyar állampolgárokkal jogszabály alapján azonos jogokat élvező külföldi állampolgárokat):

 a fokozatszerzési eljárás díja 110.000.- Ft.

 

2.) Azon EU polgároknak, akik nem az SZTE szervezett doktori képzésében vesznek vagy vettek részt:

 a fokozatszerzési eljárás díja 150.000.- Ft.

 

3.) Az 1.) és 2.) pont hatályán kívül eső doktorvárományosok esetében, valamint a nem magyar nyelvű fokozatszerzési eljárás díja ettől eltér (l. a vonatkozó egyetemi és kari szabályokat).

 

4.) Az állami ösztöndíjban részesülő hallgatók esetében, amennyiben az értekezésüket (a benyújtás feltételeit teljesítve) a műhelyvitára még az abszolutórium megszerzése előtt benyújtják és azt a doktori iskola befogadja, a képzési normatíva (jogszabály alapján) a fokozatszerzési eljárás díját is fedezi.

 

5.) A fokozatszerzési eljárási díjat a Neptun rendszerben veti ki a doktori iskola, és attól az időponttól számított 15 napon belül esedékes, hogy a Doktori Iskola Tanácsa az értekezést nyilvános vitára bocsátását javasolja a tudományterületi doktori tanácsnak. A fokozatszerzési díj befizetéséig a nyilvános vitát a doktori iskola nem tűzi ki.

 

 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek