Bezár

2020

ajtk1

Kari Tudományos Diákköri Konferencia 2020

Kari Tudományos Diákköri Konferencia 2020

2020. október 21.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Tudományos Diákkörei Kari Tudományos Diákköri Konferenciát szerveznek 2020. november 5-én 14 órai kezdettel. 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Tudományos Diákkörei Kari Tudományos Diákköri Konferenciát szerveznek 2020. november 5-én 14 órai kezdettel. A konferencia lehetőséget biztosít a hallgatók számára a 2021 tavaszán megrendezésre kerülő XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Állam- és Jogtudományi Szekciójába való nevezésre.


A konferenciára jelentkezni 2020. október 28-áig Dr. Pétervári Máté TDT-titkárnál lehet a petervari.mate@juris.u-szeged.hu e-mail címen keresztül a versenyző nevének és az előadás címének megküldésével. A konferenciára online a CooSpace BBB-rendszerén keresztül kerül sor. A hagyományoknak megfelelően online is fenntartják a hallgatói opponencia intézményét a szervezők, így a tanszéki TDK-k által kijelölt opponensek nevét november 2-áig szükséges megküldeni szintén a TDT-titkárnak.


A Kari TDK-n az Állam- és Jogtudományi Szekcióba nevezésre jogosultságot szerző dolgozatokat december 9-éig kell feltölteni az OTDT online felületére.


A dolgozat formai követelményei az alábbi linken érhetők el: http://otdk.hu/media/uploads/35allam1melleklet.pdf


A Társadalomtudományi, valamint a Had- és Rendészettudományi Szekcióba nevezendő dolgozatok Kari TDK konferenciájának időpontja 2020. november 9-e. Azon joghallgatók is versenyezhetnek ennek keretei között, akiket az elképzelések szerint e szekciókba kívánnak nevezni a témavezetőik.


A Társadalomtudományi Szekcióba szánt dolgozatok formai követelményei az alábbi linken érhetők el: http://otdk.hu/media/uploads/35tarstud1melleklet.pdf

A Had- és Rendészettudományi Szekcióba szánt dolgozatok formai követelményei az alábbi linken érhetők el: http://otdk.hu/media/uploads/35had1melleklet.pdf


Jelentkezési feltételek:

- Bármely jogi kari hallgató, évfolyamtól függetlenül

- Szabadon választott téma az állam- és jogtudomány témaköréből

- Időtartam: max. 15 perc/előadás

- Formátum: ppt, vagy prezi


Program az alábbi linken érhető el.


Pályázati felhívás a 2020/2021 tanév őszi félévében a Kari Tudományos Diákköri Konferencián résztvevő és azon helyezést elért hallgatók támogatására.





Nevtelen_terv_10


„A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt A hazai Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik támogatása – SZTE ÁJTK Tudományos Diákköreinek támogatása (2019-2020) című, NTP-HHTDK-19-0035 kódjelű pályázat támogatásával valósul meg”


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Kapcsolódó hírek