Bezár

Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézet

pexels-pixabay-267885

Sikeres záróvizsgák a befektetési szakjogász képzésben

Sikeres záróvizsgák a befektetési szakjogász képzésben

2021. november 20.
1 perc

Intézetünk angol nyelvű befektetési szakjogász képzése az utóbbi két év nehézségei ellenére nem csak új hallgatókat fogadott 2021 őszén, hanem tíz hallgató eredményesen be is fejezte a képzést és sikeres záróvizsgát tett.

Hallgatóink már eleve nehezített pályán mozogtak a pandémia miatt, a kurzusokat javarészt online formában kellett hallgatniuk, amely sok kihívást intézett mind az oktatók, mind a hallgatók szempontjából. Szolgált viszont sok-sok új tapasztalattal is, amelyeket kihasználva bővíteni tudtuk az online is elérhető kurzusok kínálatát, új segédanyagokat, videó- és olvasóleckéket készítettünk az előmenetel segítésére. A közeljövő szempontjából fontos terveink (részletek hamarosan) részét képező távoktatási anyagokat az ősszel futó kurzusok során részben már kipróbálhattuk.

2022 őszén reményeink szerint újabb hallgatókat köszöntetünk a befektetési szakjogász képzésben. Emellett pedig reméljük, hogy a másik angol nyelvű képzés, az Angolszász Jogi és Angol Jogi Szakfordító Szakjogász/Szaktanácsadó képzés is fel fogja kelteni az érdeklődők figyelmét.

Bővebb információkért látogassanak el honlapunkra.

https://www.ojji.u-szeged.hu/index.php/hu/

http://www.juris.u-szeged.hu/oktatas/szakiranyu-tovabbkepzes-150507/nemzetkozi-europai-171206

http://www.juris.u-szeged.hu/oktatas/szakiranyu-tovabbkepzes/angolszasz-jogi-angol-150507

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek