Bezár

2020

W_K

Kedvezményes könyvvásárlási lehetőség egyetemi hallgatók és oktatók számára

Kedvezményes könyvvásárlási lehetőség egyetemi hallgatók és oktatók számára

2020. május 25.
3 perc

Lehetőség van elektronikusan kitölthető megrendelőlap benyújtására, így egyszerre több kiadvány, több példányban rendelhető meg. A könyvek kiszállítása egyszerre fog megtörténni és a szállítási díj valamennyi kiadvány kézbesítését magában fogja foglalni.

#együttújra

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Annak érdekében, hogy ebben a rendkívüli helyzetben megkönnyítse az egyetemi hallgatók és oktatók számára a tananyaghoz való hozzájutást, a Wolters Kluwer Hungary Kft. kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít a felsőoktatási intézményekben tankönyvként használt jogi kiadványaira, továbbá bizonyos, a közelmúltban megjelent, népszerű jogi kiadványaira is.

 

Az egyetemi hallgatók és oktatók számára kedvezményre jogosító kuponkóddal történő vásárlási lehetőséget kínálunk az alábbi táblázatban foglalt kiadványoknak a Wolters Kluwer webshopján elérhető formátumaira vonatkozóan.

A táblázatban található kedvezményt biztosító kuponkóddal 2020. június 15. napjáig, a kiadványok nyomtatott formátumának esetében pedig a készlet erejéig lehet kedvezményesen megvásárolni az adott kiadványt.

 

A kedvezmény kizárólag a Wolters Kluwer Hungary Kft. webshopján keresztül történő vásárlás esetén érvényesíthető. A táblázatban szereplő linkre való kattintás után megjelenő termékoldalon, a kívánt formátum kiválasztása után, a kosárba teszem gombbal lehet a kiadványt megvásárolni. Az ezt követően megjelenő kosároldalon a „Kedvezmény kód megadása” rovatba a táblázatban szereplő megfelelő kuponkódot kell beírni, így érvényesítésre kerül a táblázat szerinti kedvezmény.

 

Kiadvány

Kedvezmény mértéke

Kuponkód

Magyar Büntetőjog – Általános rész

30%

MBÁ30

Magyar Büntetőjog – Különös rész

25%

MBK25

Büntetőeljárás

55%

BTE55

Kriminológia

25%

KRIMI25

Bevezetés az Európai Unió politikáiba

40%

BEUP40

Európai közjog és politika

30%

EKP30

Nemzetközi jog

40%

NJ40

Az Európai Unió joga

50%

EUJ50

Európai jog – Az Európai Unió jogrendszere

20%

EUJ20

Az Európai Unió külpolitikája

40%

EUK40

Az Európai Unió versenyjoga (átdolgozás 2013)

40%

EUV40

Polgári eljárásjog I., második kiadás

40%

POLG1

Polgári eljárásjog II.

40%

POLG2

A szerződésmódosítás kérdésköre a magyar polgári jogban

40%

SZMK40

A szerződések hatásai harmadik személyekre

20%

SZHHSZ20

Szerződésszegés a polgári jogban - Második, átdolgozott kiadás

40%

SZPJ40

Fogyasztói adásvétel, kellék- és termékszavatosság

40%

FAKT40

Mediáció, avagy a fájdalommentes konfliktuskezelés

20%

MED20

A compliance alapkérdései – az etikus vállalati működés elmélete és gyakorlata

20%

COMP20


A fent jelzett kedvezmények kapcsán több olyan visszajelzés érkezett a kiadóhoz, miszerint a kedvezményre jogosultak több kiadvány print formátumát szeretnék kedvezményesen megvásárolni. A webshopon való vásárlás alkalmával azonban egyszerre csak egy termékre lehet kedvezményes kuponkódot érvényesíteni. Amennyiben viszont több print könyv megvásárlására egyetlen vásárló által külön vásárlások keretében kerül sor, a webshop minden print kiadványhoz külön felszámolja a szállítási költséget.


Ennek a problémának az áthidalására készült a mellékelt, kattintható PDF formátumú megrendelőlap. A megrendelőlapon a print könyvek kedvezményes ára szerepel. A megrendelőlapon egyszerre több kiadványt is, valamint egy kiadványból több példányt is meg lehet vásárolni kedvezményesen, melyek kiszállítása egyszerre fog megtörténni és a kiszállítási díj valamennyi kiadvány kiszállítását magában fogja foglalni.


A kiválasztott kiadványokat a megrendelőlap elektronikus kitöltésével és az info-hu@wolterskluwer.com e-mail címre történő visszaküldésével lehet megrendelni.


A kedvezményes könyvvásárlást 2020. június 15-ig, illetve a készlet erejéig biztosítják az egyetemi hallgatók és oktatók számára.


A kiadványok elektronikus formátumai (e-könyv és jogtár-könyvtár formátumok) továbbra is a webshopon keresztül vásárolhatók meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek