Bezár

Hallgatóknak

WK_cover
Hallgatói jogtár

Hallgatói jogtár

2019. március 25.
2 perc

MI A JOGHALLGATÓ JOGTÁR®?

A Joghallgató Jogtár® az új Jogtár® platformon (uj.jogtar.hu) elérhető jogi adatbázis, amely egy böngészőn keresztül eduID azonosítóval bárhonnan, bármikor elérhető.

WK_12152

HOGYAN LEHET A JOGHALLGATÓ JOGTÁRAT HASZNÁLNI?

A Joghallgató Jogtárba eddig a hallgatók az uj.jogtar.hu oldalon, a számukra kiosztott felhasználónév és jelszó megadásával tudtak belépni. Most megnyílt egy új lehetőség, az egyetemi eduID rendszer kihasználásával.A Joghallgató Jogtárba a https://uj.jogtar.hu/eduid-login címen lehet belépni az eduID azonosítóval. Az eduID a felsőoktatási és az akadémiai szektor intézményei számára létrehozott, egységes online felhasználó-azonosítási rendszer. Segítségével az adott szervezet tagjaként a világon bárhonnan elérhetőek azok a tudományos és szakmai elektronikus adatbázisok, melyek az intézmény számára előfizetéses vagy ingyenes szolgáltatás keretében rendelkezésre állnak, és szintén használnak ilyen beléptetési lehetőséget.

MILYEN SZAKMAI TARTALMAK ÉRHETŐEK EL A JOGHALLGATÓ JOGTÁR® ALATT?

  A Hallgatói Jogtár az Ügyvéd Jogtár Prémium teljes tartalmát biztosítja, így hallgatóink a teljes hatályos és már nem hatályos joganyagon túl szakmai adatbázisokhoz, szakirodalomhoz, kommentárokhoz és a teljes joggyakorlati adatbázishoz hozzáférhetnek.


  Az Ügyvéd Jogtár Prémium tartalma itt tekinthető meg részletesen:

  https://shop.wolterskluwer.hu/termek-reszletek/jog/egyeb/ugyved-jogtarr.p285/YSO1057.v6902


   MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A JOGHALLGATÓ JOGTÁR® HASZNÁLATA?

   • Minden, a tanuláshoz szükséges joganyag egy böngészőn keresztül bármikor elérhető.
   • A legfontosabb jogszabályokat tematikusan is leválogattuk.
   • A Joghallgató Jogtáron keresztül megismerhető a Jogtár® logikája, felépítése, funkciói, ezt a tudást később a hallgatók munkájuk során sikeresen kamatoztathatják.
   WK_213028

   Aktuális események

   Rendezvénynaptár *

   Kapcsolódó hírek