Bezár

Oktatás

Intro_pic

Folytatódik a kari digitális tananyagfejlesztés

Folytatódik a kari digitális tananyagfejlesztés

2021. január 28.
2 perc

2020-ban Prof. Dr. Görög Márta dékán és Prof. Dr. Homoki-Nagy Mária szakmai vezető döntése alapján a kar fiatal oktató és kutató (tanársegéd, tudományos segédmunkatárs, tudományos munkatárs, mesteroktató és adjunktus) munkatársainak is lehetőségük nyílt bekapcsolódni a kari digitális tananyagfejlesztésbe.

Az EFOP-3.6.2-16-2017-00007 projekt keretében a 2019/20. tanév II. és a 2020/21. tanév I. féléveiben ennek eredményeképp 22 kollégánk összesen 26, autonóm tanulásra alkalmas, prezentációkból és olvasóleckékből álló, esetenként videoleckékkel gazdagított online oktatási csomagot készített.

 

A korábban megkezdett (EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosító számú, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat keretében) digitális tananyagfejlesztés eredményeképp 44 autonóm tanulásra alkalmas, videóleckéket tartalmazó tananyag készült, köztük 4 MOOC kurzus is.

 

A Prof. Dr. Karsai Krisztina, digitális oktatásért felelős dékáni megbízott szakmai felügyelete mellett megvalósított eredménytermékekkel így tovább bővült az elérhető kari digitális tananyagok eddig is igen széles választéka.

 

Bízunk benne, hogy az elkészült oktatási anyagok a jelenlegi nehéz helyzetben még inkább segítik hallgatóink eredményes felkészülését tanulmányi kötelezettségeik teljesítésére és hozzájárulnak a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karának kiválóságához.


Outro_pic

 

A teljes kari digitális tananyag portfólió elérhető innen.

 

A kari elektronikus tananyagokat az ETA-ban gondozza:

 

Dr. Bakos-Kovács Kitti, adjunktus (bakos-kovacs.kitti@szte.hu)

dr. Lichtenstein András, tanársegéd (lichten@juris.u-szeged.hu)

 

A lista folyamatosan frissül az újonnan elkészülő tananyagok linkjével.

 

A tananyagok a Szegedi Tudományegyetemen készültek az Európai Unió támogatásával. Elkészítésüket az EFOP-3.6.2-16-2017-00007 azonosító számú, Az intelligens, fenntartható és inkluzív társadalom fejlesztésének aspektusai: társadalmi, technológiai, innovációs hálózatok a foglalkoztatásban és a digitális gazdaságban című projekt támogatta. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásában valósul meg.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek