Bezár

Felvettek

Neptun

Neptun/CooSpace/Modulo bemutatása

Neptun/CooSpace/Modulo bemutatása

2019. augusztus 02.
2 perc

Neptun


A NEPTUN rendszer keretében minden beiratkozott hallgatónak lehetősége nyílik arra, hogy WEB böngésző programot használva az Interneten keresztül megtekintse a Tanulmányi Osztály által róla nyilvántartott személyes és tanulmányi adatait, nyomon kövesse az Egyetemhez kapcsolódó pénzmozgásait, kapcsolatot tartson oktatóival, diáktársaival, vizsgákra jelentkezzen, kurzusokat vegyen fel. http://www.neptun.u-szeged.hu/


Neptun-regisztráció videó:


 


A tárgyfelvétel videó:


 


Tárgy és kurzusfelvétel útmutató (pdf)>>>


 

CooSpace

 
A tanulás és oktatás, együttműködés a közös célok érdekében. Az együttműködés a résztvevők közös szándékából jön létre. A Coospace csupán virtuális színtereket kínál a valódi tanulási folyamatok támogatására. Egy-egy kurzushoz kapcsolódó önálló színtér lehetőséget ad a résztvevők számára a kommunikációra, forrásanyagok, tematikák, tananyag letöltésére, otthoni feladatok feltöltésére és értékelésére, feladatok határidejének és az előadások, szemináriumok vagy egyéb gyakorlati célú találkozási alkalmak számontartására. Részletes CooSpace leírást itt talál>>>


Bemutatjuk a CooSpace használatát:


 


Modulo


A MODULO az Egyetem hallgatói és munkatársai számára közel 50 különböző ügyben nyújt elektronikus ügyintézési lehetőséget.

Modulo2 ügyleírások>>>

Az egyes karokon bevezetett elektronikus űrlapokról, az ügytípusokról a "Beadás" csempe mögötti listában találhat bővebb információt. Az ügyek karonkénti/képzésenkénti ügymenete, a feldolgozás szabályai eltérőek lehetnek - erről az űrlapokhoz tartozó ügyleírásokban található bővebb tájékoztatás.


A Modulo rendszer a Neptun rendszerben használt usernévvel, passworddel használható, ha ezzel kapcsolatban problémája merül fel, a https://www.etr.u-szeged.hu/etrreg/SZTE_PASS.asp címen lévő leírás szerint kérhet segítséget a Help Desk munkatársaitól. A rendszer használatával kapcsolatban általános tájékoztatást és segítséget a HSZI ügyfélszolgálatán, vagy az egyes Tanulmányi Osztályokon kérhet.


Modulo adategyeztető űrlap kitöltése>>>
 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek