Bezár

ÁJTK 150

jegyertekesites

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar a 2022/2023. tanévben ünnepeli a kolozsvári alapításának 150. évfordulóját.

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar a 2022/2023. tanévben ünnepeli a kolozsvári alapításának 150. évfordulóját.

2023. február 16.
1 perc

A „150 éve a magyar jogásztársadalom szolgálatában” c. ünnepi tanév keretében 2023. március 31. napján kerül sor Alumni Bálunk megrendezésére, amelynek célja, hogy az elmúlt 150 év eredményeit közösen ünnepelhessük karunk volt hallgatóival, jelenlegi és egykori oktatóival, valamint legfontosabb együttműködő partnereinkkel.


A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar szeretettel vár minden érdeklődőt a 2023. március 31-én, pénteken, 19:00 órakor kezdődő Alumni Báljára, melynek helyszíne a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja (Szeged, Ady tér 10.)


A bálon a legtöbb alumni résztvevő évfolyam meglepetésben részesül.


A bál részvételi díja: 23.000,- Ft/fő (Számlaigény a jegyvásárlásnál jelezhető.)


Az Alumni Bálra szóló jegyét az alábbi linkre kattintva tudja megvásárolni 2023. március 19. napjáig:


JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Jegyértékesítési útmutató


Amennyiben van olyan személy, vagy asztaltársaság, akivel/akikkel együtt szeretne ülni a bálon, ill. amennyiben karunkon végzett hallgatóként vesz részt a bálon, és jelezni kívánja, hogy a tanulmányait melyik évben kezdte meg, úgy azt az alábbi űrlap kitöltésével tudja megtenni. Az űrlap kitöltése nem feltétele a jegyvásárásnak. Ha ön már korában jelezte részvételi szándékát, nem szükséges az űrlapot még egyszer kitöltenie.

 Alumni_Bal_meghivo


Aktuális események

Kapcsolódó hírek