Bezár

Kutatás

MCC_Szeged

Mathias Corvinus Collegium pályázható képzési programjai

Mathias Corvinus Collegium pályázható képzési programjai

2023. június 15.

A Fiatal Tehetség Programra a jelenleg 4. osztályos általános iskolásokat várjuk. Az ő számukra minden második szombaton szervezünk izgalmas élménypedagógiai kurzusokat a robotikától a csillagászatig, az építészet játékos felfedezésétől az pénzügyi tudatosságig, nagy hangsúlyt fektetve a nyelvoktatásra is.


A Középiskolás Programra a jelenleg 9-11. osztályos középiskolás tanulókat várjuk. A heti klubdélutánokon és havi rendszerességű szombati alkalmakon diákjaink professzorokkal, könyvszerzőkkel, kutatókkal, kiváló szakemberekkel, művészekkel találkoznak, jó hangulatú közösségben fejlődnek, e-learning tananyagainkkal pedig már a pályaválasztásra és az egyetemi évekre készülhetnek. A programon keresztül megismerhetik többek közt a jog, a közgazdaságtan, a pszichológia világát is, mindezt intenzív nyelvtanulással kiegészítve. Hazai és külföldi tanulmányútjaik során pedig életre szóló élményekkel gazdagodnak.


Egyetemi Programunk Juniorképzésében szintén számos ingyenes külföldi szakmai út gazdagítja a tanulmányokat. Hallgatóink az egyetemi óráik mellett az MCC-ben számos exkluzív kurzuson vehetnek részt, amelyek oktatói között a világ nagy egyetemeinek professzorai is gyakran megfordulnak. A szakmai kurzusok mellett tehetségtámogató pszichológiai tréningek, érveléstechnika és vitakultúra oktatás, valamint változatos sport és kulturális programok színesítik az MCC-s hallgatók életét. Diákjaink képzett nyelvtanárokkal, kommunikáció központú órák keretében tanulhatják az általuk választott idegennyelveket. A Juniorképzésre idén szeptemberben egyetemi tanulmányaikat megkezdő, leendő egyetemi hallgatók jelentkezését várjuk. Számukra az MCC kurzusai mellett a lakhatást is térítésmentesen biztosítjuk Szeged belvárosában.


Mindhárom képzési programunk jelentkezési határideje JÚNIUS MÁSODIK FELÉBEN ZÁRUL.


Bővebb információ és jelentkezés az alábbi linkeken lehetséges:

Honlap: www.mcc.hu

Fiatal Tehetség Program: https://fit.mcc.hu/jelentkezes.html

Középiskolás Program: https://kp.mcc.hu/

Juniorképzés: https://mcc.hu/juniorkepzes-felveteli

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek