Bezár

Kutatás

A*STAR Graduate Academy ösztöndíj lehetőségek

A*STAR Graduate Academy ösztöndíj lehetőségek

2022. november 18.
2 perc


Az A*STAR az alábbi ösztöndíj lehetőségeket kínálja:


1. A*STAR Research Attachment Programme (ARAP)
Az ARAP ösztöndíj egy-két évre szóló kutatási lehetőséget biztosít PhD hallgatók számára, melyről részletesebben a honlapon lehet tájékozódni (https://www.a-star.edu.sg/arap).
A program havi ösztöndíjat, lakhatási támogatást, egyszeri utazási és letelepedési támogatást, egészségügyi biztosítást és egyéb támogatásokat nyújt.


2. Singapore International Pre-Graduate Award (SIPGA)
A SIPGA az alap- (BA) és mesterszakos (MA) hallgatóknak nyújt rövid távú (2-6 hónap) kutatási támogatást. A program a résztvevőinek lehetőséget biztosít arra, hogy az A*STAR kutatóintézetekben tevékenykedjen és világ minden tájáról érkező legjobb kutatókkal és professzorokkal dolgozhasson együtt.
A programban résztvevők szingapúri tartózkodásuk idejére havi ösztöndíjban részesülnek. A képzésről bővebb tájékoztatást a honlapon találhatnak (https://www.a-star.edu.sg/sipga).


3. Singapore International Graduate Award (SINGA)
A SINGA egy PhD program, amely az A*STAR, a Nanyang Technological University (NTU), a National University of Singapore (NUS), a Singapore University of Technology and Design (SUTD) és a Singapore Management University (SMU) együttműködése.
A PhD képzés angol nyelven zajlik a jelentkező által választott kutató laborban az A*STAR Research Institutes, NTU, NUS, SUTD vagy SMU területén. A hallgatók munkáját kutatók felügyelik, akik a program sikeres befejezése után PhD fokozatot kapnak az NTU, a NUS, a SUTD vagy az SMU által.
A SINGA program a négy éves képzés alatt fedezi a tandíjat, ösztöndíjat, lakhatási támogatást biztosít, valamint egyszeri repülőjegy és letelepedési támogatást nyújt. A képzésről a honlapon lehet tájékozódni (https://www.a-star.edu.sg/Scholarships/for-graduate-studies/singapore-international-graduate-award-singa).
A SINGA ösztöndíjról az A*STAR egy online tájékoztatót tart, melyen beszámolnak a program részleteiről, a további lehetőségekről és az érdeklődők által feltett kérdésekre is válaszolnak. Az online előadás részletei, valamint a jelentkezés az alábbi felületen érhető el: https://bit.ly/singa10novreg

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek