Bezár

Tehetségtámogatás

International_week_

Nemzetközi Hét az ÁJTK-n november 20-24. között

Nemzetközi Hét az ÁJTK-n november 20-24. között

2023. november 10.
2 perc

Csatlakozz hozzánk Nemzetközi Hetünkön november 20-24. között, és hallgasd meg vendégelőadóinkat, akik a világ különböző országaiból érkeznek Szegedre! A hét során nemcsak közelebbről ismerkedünk meg változatos témákkal, a nemzetközi jogtól kezdve egészen a geopolitikáig, hanem látóköreinket is átfogóan kiszélesítjük.

Nemzetközi Hét, Dékáni KöszöntőVegyél részt te is a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Nemzetközi Hetén és merülj el egy dinamikus és multikulturális élményben, ahol kiváló vendégelőadók segítségével gyarapíthatod tudásod számos területen.

REGISZTRÁCIÓ

Fedezd fel különféle témák széles skáláját és látogass el minél több előadásra, hiszen, ha legalább 2 vagy több előadására ellátogatsz a Nemzetközi Hét keretében, akkor órarendi ütközés esetén felmentésben részesülsz! Részvételi szándékod kérjük jelezd a Regisztrációs Űrlap kitöltésével!

Nemzetközi Hét, Dr. habil. Szalai AnikóPROGRAMFÜZET

Itt találhatóak a különböző kurzusok részletes leírásai. A teljes programfüzet pedig ezen a linken érhető el, itt további információk olvashatóak a kurzusokról, valamint rövid összefoglalók is elérhetőek az egyes előadókról. Reméljük, hogy ezek a dokumentumok segítenek a részletes tájékozódásban.

ÓRAREND

Ismerd meg a közelgő Nemzetközi Hét részletes programját!

Kattints az alábbi képre további információkért, beleértve a kurzusok pontos időpontját és helyszínét.


Nemzetközi Hét Órarend


ONLINE kurzusok:

Az alábbiakban az ONLINE kurzusok eléréséhez szükséges Zoom linkek találhatóak.

November 20, 10:00 Public administration in the face of contemporary challenges: Ukrainian-Russian War (Maria Karcz-Kaczmarek PhD)

Meeting ID: 854 6143 3851

November 21, 15:00 Compliance with European Union Investment Screening Standards and Chinese Foreign Direct Investments at a Crossroads (Dr. Szilárd Gáspár-Szilágyi)

Meeting ID: 825 7493 8596

Passcode: 646676

November 22, 8:00 Blockchain Regulations: What We Need to Trust in terms of Global Governance (Dr. Özhan Sağlık)

Meeting ID: 898 6494 6357

Passcode: 484452

November 22, 10:00 Cross-border acquisition of agricultural lands in Poland - balance between EU freedoms and protection of family holding (Paulina Ledwoń)

Meeting ID: 816 0674 7741

Passcode: 503192

***

A jelentkezéssel és a programmal kapcsolatos felmerülő kérdéseket a lawschool@szte.hu email címre várjuk.

***

KONFERENCIA:

A november 23-i franica és magyar nyelvű konferencia, melynek címe "Rendkívüli jogrend napjaink demokratikus rendszereiben: legalitás és legitimitás" regisztrációköteles, a részvételi szándékot az irsi@irsi.u-szeged.hu e-mail címre várják a szervezők.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek