Bezár

2020

EDUCATIO_2020

A Jogi Kar a 20. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

A Jogi Kar a 20. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon

2020. január 13.
1 perc

2020. január 9. és 11. között rendezték meg Budapesten az ez évi Educatio kiállítást, a felsőoktatási intézmények legnagyobb magyarországi seregszemléjét, ahol a középiskolások első kézből tájékozódhatnak a továbbtanulási lehetőségekről és feltételekről.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE valamennyi kara között a Jogi Kar is információs pulttal képviseltette magát a háromnapos rendezvényen. Az érdeklődő középiskolások Mészáros Balázstól, a Kari Hallgatói Önkormányzat elnökétől és a HÖK további lelkes tagjaitól érdeklődhettek Karunk képzéseiről. A hallgatók mellett az egyik kiállítási napon Prof. Dr. Görög Márta dékán, egy másik napon pedig Prof. Dr. Szomora Zsolt oktatási dékánhelyettes képviselte a Kart, és nyújtott közvetlen tájékoztatást a Kar pultjához érkezőknek.

educatio_2020

Standunkon folyamatos, nagy érdeklődés mellett folyt a munka, a középiskolások és szüleik a kari lehetőségekről és bejutáshoz szükséges ponthatárokról tették fel a legtöbb kérdést.

585858585

Hogy miért érdemes a szegedi jogi karon tanulni, azt itt foglaltuk össze:

http://www.juris.u-szeged.hu/felveteli/miert-erdemes-szegedet/miert-erdemes-szegedet

 

Általános felvételi információinkat és a 2020. évi felvételi kiadványunkat itt találod:

http://www.juris.u-szeged.hu/felveteli/ajtk-felveteli-kiadvany/szte-ajtk-felveteli


9969858585

Honlapunkon hamarosan külön tájékoztatást teszünk közzé a szakjainkon várható, állami ösztöndíjas ponthatárokról, amelyekről részletesen beszámolunk kari nyílt napunkon is, 2020. január 16-án: http://www.juris.u-szeged.hu/felvetelizoknek/kari-nyilt-nap/szte-ajtk-kari-nyilt-nap

 

Szeretettel várunk!

 

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek