Rendezvények/Konferenciák

 „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerő-piaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” c. EFOP-3.4.3-16-2016-00014 sz. program keretében 2018. március 13-14-én Dr. Ondřej Filipec, a trnavai Szt. Cirill és Metód Egyetem Társadalomtudományi Kar Politikatudományok Tanszékének munkatársa a Politikatudományok alap- és mesterképzés hallgatói számára az Európai Unió politikai rendszerének és a közpolitika-alkotás folyamatának legfontosabb kihívásairól, a többszintű kormányzás és hatalomgyakorlás kérdéseiről tartott előadásokat. Az előadások során lehetőség nyílott egyedi megközelítések, kérdések interaktív felvetésére és az előadóval történő megvitatására.

 

Előadó: Gianluca Vagnarelli, tudományos munkatárs,University of Macerata

Házigazda: Juhász Krisztina


P10207231

 

Előadó: HARRACH ÁGNES svéd nyelvtanár, tolmács, műfordító

Házigazda: RÉVÉSZ BÉLA egyetemi docens

 

2016. március 1. kedd 17 óra - SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Társalgó (Tisza L. krt. 54.)

Budapest – 2015. október 16-án (pénteken) 11 órától az Igazságügyi Minisztérium és a Magyarországi Evangélikus Egyház közös szervezésében Vladár Gábor emlékülést tartanak a Fasori Evangélikus Gimnázium dísztermében (Budapest VII. Városligeti fasor 17-21). Ekkor mutatják be a Vladár Gábor emlékkötetet is.

Konferencia beszámoló a Magyar Politikatudományi Társaság XX. Vándorgyűlése

5. paneljében elhangzott előadásokról „Az államiság változásai a XX. század végén és a XXI század elején: az állam szerepe korunkban”

2014. június 6-7-én Debrecen

Hírek RSS

Hírek

Események

Rendezvénynaptár *

    Legolvasottabb