Bezár

Tudományos és szakmai munka

Oklevélátadó a Környezetvédelmi Jogi Posztgraduális képzésen

Oklevélátadó a Környezetvédelmi Jogi Posztgraduális képzésen

2020. január 17.
1 perc

diplomaatado


2019. december 13-án kapták meg okleveleiket az Üzleti Jogi Intézet Környezetvédelmi Jogi Posztgraduális képzésének végzős hallgatói, akik egyúttal a ,,Legum Magister" vagy ,,Master of Laws" (rövidítve: LL. M.) cím viselésére is jogosultak. A 6 főből 5 fő környezetvédelmi szakjogász végzettséget, 1 fő Jogi Szakokleveles környezetvédelmi szakember végzettséget kapott.


diplomaatado2


Ünnepi beszédet mondott Prof. Dr. Gellén Klára, a Szegedi Tudományegyetem oktatási rektorhelyettese, az Állam és Jogtudományi Kar Üzleti Jogi Intézetének vezetője, majd Dr. Farkas Csamangó Erika adjunktus, a képzés szakmai vezetője. Hangsúlyozták a tudás és a környezetvédelem fontosságát, a jövő generációkért való felelősséget.

 

A szakirányú továbbképzésben résztvevők elsősorban a környezetvédelmi jog és a kapcsolódó jogi és határtudományi területeken sajátítják el azokat az ismereteket, amelyek a gazdasági szféra különböző területein, a közigazgatásban, illetve a hatósági jogalkalmazásban, az igazságszolgáltatásban és a környezetvédelmi társadalmi mozgalmakban eljáró jogász és más szakképzettségű szakemberek számára szakmailag megalapozott munkavégzést tesznek lehetővé.

 

 

Gratulálunk a végzett hallgatóknak!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek