Bezár

Politológiai Tanszék

Kari Tudományos Diákköri Konferencia 2022

Kari Tudományos Diákköri Konferencia 2022

2022. szeptember 29.
2 perc


A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Tudományos Diákkörei Kari Tudományos Diákköri Konferenciát szerveznek 2022. november 25-én (péntek). A konferencia célja az egyetemi hallgatók kvalifikációja a 2023 tavaszán megrendezésre kerülő 36. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára. A diákok a tudományos tanácskozás alkalmával egy maximum 15 perces prezentációval kísért előadás keretében ismertethetik kutatási eredményeiket. A versenyen való részvétel feltételét képezi a 36. OTDK-ra való nevezésnek!


A tudományos diákköri konferenciákat modellezve a jogtudományi dolgozatokkal versenyző hallgatókat és konzulenseiket arra kérjük, hogy hallgatói opponenciáról is gondoskodjanak. Emellett a jelentkezés feltétele a véglegesnek szánt pályamunka benyújtása. A konferenciára jelentkezni Dr. Pétervári Máté adjunktusnál lehet a petervari.mate@juris.u-szeged.hu e-mail címen keresztül a versenyző, valamint az opponens nevének, az előadás és egyben a pályamunka végleges címének megküldésével.


A konferencia jelentkezési határideje:


2022. november 10. (csütörtök)


Jelentkezési feltételek:


o Bármely jogi kari hallgató, évfolyamtól függetlenül

o Szabadon választott téma az állam- és jogtudomány témaköréből

o Időtartam: max. 15 perc/előadás

o OTDK-dolgozat benyújtása

o Prezentáció ppt. vagy prezi formátumban



A felhívás szövege itt tölthető le.


„A program a Miniszterelnökség által kiírt Az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, valamint tudományos műhelyein való részvétel és a lebonyolítási feladatok ellátása– A jogi kari hallgatók és a középiskolások belépésének támogatása a kari tudományos életbe című, NTP-HHTDK-22-0065 kódjelű pályázat támogatásával valósul meg”

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek