Bezár

Hírek

web-0518

SZTE Lépjük meg! és Almamater Weekend

SZTE Lépjük meg! és Almamater Weekend

2024. június 15.
2 perc

A kari aktivitásunk az idei évben is egy kiváló hangulatú, sport- és főzőversenyen való megmérettetésben mutatkozott meg a múlt hétvégén, szombaton. Az esemény díszvendége, Prof. Dr. Karikó Katalin volt, aki a sporteredményekben részesültek számára személyesen adta át az okleveleket, kupákat.

A főzőversenyen Dr. Márki Dávid vezetésével KóstoLAW csapatunk ízletes pörköltöt készített, ami kellő energiát adott a karok közötti kötélhúzásban való szereplésünkhöz, amelyen a II. helyezést sikerült elérnünk. A csapatunk tagjai, akik számunkra a legerősebbek voltak: Osváth Zsuzsanna, Márki Dávid, Nagy Péter és Tribl Norbert.

Idén is büszkék lehetünk karunk által elért csoportos és egyéni eredményekre, amelyeknek köszönhetően elnyertük a Legaktívabb Karnak járó díjat 29 kolléga részvételével 9 hét alatt összegyűjtött 10.472,7 km-rel, továbbá a Legpontosabb Karnak járó kupát is mi érdemeltük ki, amelyhez Szakács Ildikó Réka, valamint Baráth Áron (Baráthné Takács Karolina a Politológiai Tanszék ügyintézőjének fia) és barátja, Szabó Bence kosárlabda versenyen nyújtott teljesítménye is nagyban hozzájárult.

 

Kerékpár kategóriában a nők között Lakatos Andrea (1984,7 km) II. helyezett lett, a gyalogló/túrázó férfi kategóriában Gyémánt Richárd (1620 km) első helyezést ért el. Végül, de nem utolsó sorban elismeréssel gratulálok Dr. Tóthné Dr. Fábián Eszter címzetes egyetemi tanárnak is, akinek teljesítményéért (126,49 km séta/túra) oklevelet vehetett át.

 

Lépjük meg! kihívás ÁJTK résztvevői:

 

1. Baráthné Takács Karolina

11. Engi Erika

21. Lakatos Andrea

2. Csatlós Erzsébet

12. Gyémánt Richárd

22. Lázárné Csernus Anikó

3. Dr. Farkas Csamangó Erika

13. Jávorszky Iván

23. Murcsik Zsanett

4. Dr. Kucsó Dóra

14. Kakusziné Szalai Zsuzsanna

24. Paizs Melinda Adrienn

5. Dr. Lukács Adrienn

15. Kálmánné Mihály Katalin

25. Rossu Balázs

6. Dr. Mezey Róbert

16. Kardos Vivien Kata

26. Stübéné dr. Borsodi Olga

7. Dr. Nagy-Elekes Petra

17. Karsai Krisztina

27. Szakács Ildikó Réka

8. Dr. Sziebig Orsolya Johanna

18. Kovács Bernadett Orsolya

28. Tóthné Fábián Eszter

9. Dr. Váradi Szilvia

19. Kovács Mónika

29. Vásárhelyi Ildikó

10. Dudás Kata

20. Kruzslicz Péter

 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek