Bezár

Hírek

hetpecset

Az Év információvédelmi dolgozata – pályázat

Az Év információvédelmi dolgozata – pályázat

2024. április 25.
1 perc

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület pályázatot hirdet az ISO 27000-es szabványcsalád, az ISO/IEC 27001 szabványra épülő információvédelmi irányítási rendszer kapcsán.

A pályázatok beérkezési határideje: 2024. július 31.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Pályázat célja

Napjainkban akár az üzleti, akár a magánéletben kulcsfontosságú kérdés az információ- és adatvédelem. Ennek számtalan megközelítésmódja van, amely közül nemzetközileg elterjedt módszer az ISO 27000-es szabványcsaládra, az ISO/IEC 27001 szabványra épülő információvédelmi irányítási rendszer. A pályázat célja, hogy népszerűsítsük az egyre elterjedő nemzetközi gyakorlatot, és támogassuk az információ- és adatvédelem kultúrájának kialakítását azoknak a diploma,- és szakdolgozatoknak, valamint tanulmányoknak díjazásával, amelyek alkotói a tématerületükön kiemelkedőt alkottak.

Pályázatot nyújthat be minden olyan

  • nappali vagy levelező tagozatos hallgató, vagy egy közös témán dolgozó hallgatói csoport, aki(k) a szakdolgozatot vagy diplomadolgozatot akkreditált alapszakon (BSC), mesterszakon (MSC) vagy osztatlan képzésben tanulmányai lezárásaként készítette
  • egyéb iskola vagy nem iskolarendszerben végzős hallgató, aki záró-dolgozatot készít a tanulmányi követelményei alapján; valamint minden olyan szerző, aki a témakörben egyéb tanulmányt tett közzé (könyv, tanulmány, folyóiratcikk, stb.).

Pályázat benyújtásának módja és határideje:

A pályázati anyagot a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület részére kizárólag elektronikusan, a titkar@hetpecset.hu címre várják.

 

A pályázatok beérkezési határideje: 2024. július 31.

 

További információk, és a részletes pályázati kiírás az alábbi linken érhető el.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek