*

«||»

Fedezd fel! #együttújra

Cover_eugloh

Date: 15 Jul 2020 — 17 Jul 2020

Location:Online

Target Group: Master and PhD students of all fields

Host: University of Porto

tud_cover

Tudományos ízelítő: konferencia beszámolók és publikációk Kollégáinktól

#együttújra

A Global AI Hub meghívásából, mely egy Svájci központú vezető mesterséges intelligenciával foglalkozó közösség, Karunk doktorjelöltje Gültekin Várkonyi Gizem élő webinar előadást tartott a YouTube-on.

Az előadás a PhD munkájának néhány elméleti alapvetésére koncentrált, mely az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelet olyan fejlett technológiák vonatkozásában történő alkalmazhatóságára fókuszál, mint a mesterséges intelligencia és a robotok.

jogkodex

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán folyó oktató és kutató munkához elengedhetetlen szakmai adatbázis, a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft. Jogkódex szolgáltatás elérhető az EFOP-3.6.1-16-2016-00008 Intelligens élettudományi technológiák, módszertanok, alkalmazások fejlesztése és innovatív folyamatok, szolgáltatások kialakítása a szegedi tudásbázisra építve című projekt támogatásával.

konyv_nyito

„Az SZTE utcára viszi a tudományt” mottóval az egyetem évek óta aktív szereplője az ünnepi könyvhét szegedi rendezvényeinek. A 2020. évi nyári könyvünnep a koronavírus-járvány miatt elmarad, ezért a 91. Ünnepi Könyvhét 2020. június 4-re tervezett nyitó napján az SZTE a hírportáljára költözteti könyves beszélgetés-sorozatát. Elsőként az SZTE Klebelsberg Könyvtár videón is rögzített korábbi könyvbemutatóit, illetve az SZTE Hírportál könyvheti cikkeit ajánljuk az olvasó figyelmébe.

tanacs_cover

Az ÁJTK egy centenáriumi ünnepi programsorozattal készül az első szegedi tanév 100. és a Kar alapításának 150. évfordulója alkalmából, amely kapcsán kartörténeti emlékeket teszünk közzé digitalizálva.

Új tartalom került feltöltésre:  Dékán egykor és most

BTI_youtube

Kérem nézzék meg Karunk oktatóinak tananyagfejlesztési eredményeit. Elsőként a Bűnügyi Tudományok Intézetének távoktatási anyag itt érhető el. Köszönjük az Intézet Munkatársainak!

#együttújra

e-konyvek

Tisztelt Hallgatók!

Tekintettel a jelenleg kialakult helyzetre az SZTE ÁJTK elindította az e-könyvek árusítását.

#együttújra

ki_jut_messzebre

SZTE Mozdulj! – Több egyéni kategóriában is helyezést értek el a programban résztvevő jogi kari dolgozók és alumnusok.