Bezár

Hírarchívum

SZTE-ÁJTK 2024. február

Allasajanlat

2024. február 27.
1 perc

Orosházi ügyvédi irodába ügyvédjelöltet keresnek.

Tarsasagi_jogi_konferencia_jpg

2024. február 26.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának Civilisztikai Tudományok Intézete, az MTA SZAB Jogi Szakbizottságának Gazdasági Jogi Munkabizottsága, valamint a Magyar Jogász Egylet Csongrád-Csanád Megyei Szervezete konferenciát szervez.

muhelyvita

2024. február 26.
1 perc

A koncesszió jogintézménye alkalmazási lehetőségeinek legújabb vonásai: különös tekintettel az állami hulladékgazdálkodási közfeladat koncesszióba adására

Allasajanlat

2024. február 26.
1 perc

Dél-Konstruktív Kft. építőipari gazdasági társaság közbeszerzési jog területén jártas vagy közbeszerzési jog területén tapasztalatot szerezni vágyó munkatársat keres.

Kiemelt_hir

2024. február 26.
2 perc

A szegedi jogi kar elkötelezett az egyetem harmadik missziója, vagyis a szociális fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás teljesítése mellett. Karunk számos módon tesz eleget az egyetem e küldetésének, amelynek egyik formája a jogklinika program működtetése immár 19 éve.

Challenge

2024. február 23.
1 perc

A Baker McKenzie ügyvédi iroda ismét megrendezi a
The New Lawyer Challenge versenyt.
A verseny három fordulóból áll, melynek első feladatát online kell kitölteni március 11-ig!

Unnepi_konferencia

2024. február 23.
1 perc

Az SZTE-ÁJTK Civilisztikai Tudományok Intézete és Magyar Jogtörténeti Tanszéke, valamint a Keresztény Jogakadémia ünnepi tudományos konferenciát rendez.

Aurum

2024. február 15.
1 perc

Az AURUM Perbeszédprogram célja a nemzetközi perbeszédversenyeken magyarországi egyetemet képviselő csapatok anyagi támogatása. Az Aurum Alapítvány a nemzetközi perbeszédversenyeket a jogászképzés kiemelkedően hatékony módszerének tartja, amelyben a tehetségek elméleti és gyakorlati képzést egyszerre megszerezve fejleszthetik magukat nemzetközi környezetben.

Aurum

2024. február 15.
1 perc

Az AURUM Alapítvány Posztgraduális Ösztöndíjprogramot hirdet nemzetközileg is kiemelkedő LL.M és azzal egyenértékű fokozatok megszerzésére irányuló, 2024 őszén kezdődő tanulmányok támogatása céljából. A Posztgraduális Ösztöndíjprogramra sikeres felvételivel alátámasztott vagy visszaigazolt jelentkezést bemutató (a felvételi döntés várható időpontját is feltüntető) pályázók jelentkezhetnek.

allas

2024. február 14.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Dékáni Hivatal Tanulmányi Osztálya tanulmányi szakértő betöltésére pályázatot hirdet.

FKA

2024. február 14.
2 perc

A Fiatal Kutatók Akadémiája (FKA) idén is meghirdeti a Bolyai János Kutatási Ösztöndíj elnyerését segítő mentorprogramját (Bolyai Mentorprogram), valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által támogatott posztdoktori (PD) kutatástámogatás elnyerését segítő mentorprogramot (NKFIH_PD Mentorprogram).

A pályázat benyújtásának határideje:
Bolyai mentorprogram: 2024. február 19.

Kiemelt_hir

2024. február 14.
2 perc

A Dr. Nagy László Alapítvány és a Siegler Bird & Bird Ügyvédi Iroda kilencedik alkalommal hirdeti meg a Dr. Nagy László Magánjogi Érvelési Versenyt.

Muveszet

2024. február 07.
1 perc

Részletes pályázati felhívás megtekinthető az alábbi linken.

Aktuális események

Kapcsolódó hírek