Bezár

Felvételizőknek

alumni

SZTE Alma Mater

SZTE Alma Mater

2020. november 23.

Kedves Leendő Hallgatók!


Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az SZTE Alma Mater közösségét, mely arra törekszik, hogy tevékenységével generációkon átívelő kapcsolódási lehetőséget biztosítson mindenkinek, aki örökké része akar lenni a szegedi egyetem közösségének.


E közösségnek már hallgatóként tagja lehetsz, mely számos előnnyel járhat!


Alumni Mentorprogram


Ezek közül az egyik legfontosabb az Alumni Mentorprogram, melynek során volt SZTE-s hallgatók mentorálnak jelenlegi hallgatókat, jelen esetben Téged!


Az Alumni Mentorprogram segít, hogy Te, mint hallgató a szakmai gyakorlatokon kívül is értékes tapasztalatokat szerezz a munkaerőpiacon, kiépítsed kapcsolati hálódat, bővítsed az egyetemen megszerzett tudásodat. és ezzel elősegítsed szakmai előmeneteled, és személyiségfejlődésed.


AMUP – Alumni Mentor Utánpótlási Program (pilot)


A program során Te, mint SZTE-s hallgató is segítséget nyújthatsz az érettségi közelében álló középiskolás diákoknak, elősegítve ezzel a beiskolázást és az egyetemi kötődés minél korábbi kialakulását. Az AMUP-os mentorok tréningeken vehetnek részt, melyekkel kommunikációs készségeiket fejleszthetik, a középiskolás diákok pedig iránymutatást kapnak a felvételi folyamatával, az egyetemi élettel, szakokkal, karokkal kapcsolatosan.


SZTE közösségi oldal


Az SZTE Közössége – megújult oldalunkon a fentebb felsoroltakon kívül számos közösségi funkció várja az SZTE volt és jelenlegi hallgatóit, dolgozóit, partnereit. A kari csoportok mellett, álláshirdetések, networking, friss hírek, interjúk, nyereményjátékok várják a regisztrált tagokat. Mindezeken kívül számos tevékenység és csoport van, amelyek a www.uniszegedalumni.com oldalon érhetőek el.


Az SZTE Alma Maternek, az egyetem alumni szervezetének missziója a Szegeden végzett hallgatók, illetve a jelenlegi és egykori egyetemi dolgozók számára a tudásközösség fejlesztése érdekében támogatni a tudásmegosztást, és információt szolgáltatni. Az egyetem működésének javítása érdekében szakmai kapcsolatrendszert menedzselni, adományt gyűjteni és fogadni. A hagyomány- és szegedi egyetemi identitás ápolása érdekében közösségi programokat szervezni, illetve támogatni. Teszi mindezt központi egységként önállóan, valamint a kari alumni tevékenységek támogatása és koordinációja által, az egyetemi szolgáltató egységekkel együttműködve, az alumni tagok kezdeményezéseinek ösztönzése mellett.


Legyél Te is tagja e közösségnek, hogy segíthessünk neked, és segíthess másoknak!


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek