Bezár

Felvételizőknek

alumni

SZTE Alma Mater

SZTE Alma Mater

2020. november 23.
2 perc

Kedves Leendő Hallgatók!


Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az SZTE Alma Mater közösségét, mely arra törekszik, hogy tevékenységével generációkon átívelő kapcsolódási lehetőséget biztosítson mindenkinek, aki örökké része akar lenni a szegedi egyetem közösségének.


E közösségnek már hallgatóként tagja lehetsz, mely számos előnnyel járhat!


Alumni Mentorprogram


Ezek közül az egyik legfontosabb az Alumni Mentorprogram, melynek során volt SZTE-s hallgatók mentorálnak jelenlegi hallgatókat, jelen esetben Téged!


Az Alumni Mentorprogram segít, hogy Te, mint hallgató a szakmai gyakorlatokon kívül is értékes tapasztalatokat szerezz a munkaerőpiacon, kiépítsed kapcsolati hálódat, bővítsed az egyetemen megszerzett tudásodat. és ezzel elősegítsed szakmai előmeneteled, és személyiségfejlődésed.


AMUP – Alumni Mentor Utánpótlási Program (pilot)


A program során Te, mint SZTE-s hallgató is segítséget nyújthatsz az érettségi közelében álló középiskolás diákoknak, elősegítve ezzel a beiskolázást és az egyetemi kötődés minél korábbi kialakulását. Az AMUP-os mentorok tréningeken vehetnek részt, melyekkel kommunikációs készségeiket fejleszthetik, a középiskolás diákok pedig iránymutatást kapnak a felvételi folyamatával, az egyetemi élettel, szakokkal, karokkal kapcsolatosan.


SZTE közösségi oldal


Az SZTE Közössége – megújult oldalunkon a fentebb felsoroltakon kívül számos közösségi funkció várja az SZTE volt és jelenlegi hallgatóit, dolgozóit, partnereit. A kari csoportok mellett, álláshirdetések, networking, friss hírek, interjúk, nyereményjátékok várják a regisztrált tagokat. Mindezeken kívül számos tevékenység és csoport van, amelyek a www.uniszegedalumni.com oldalon érhetőek el.


Az SZTE Alma Maternek, az egyetem alumni szervezetének missziója a Szegeden végzett hallgatók, illetve a jelenlegi és egykori egyetemi dolgozók számára a tudásközösség fejlesztése érdekében támogatni a tudásmegosztást, és információt szolgáltatni. Az egyetem működésének javítása érdekében szakmai kapcsolatrendszert menedzselni, adományt gyűjteni és fogadni. A hagyomány- és szegedi egyetemi identitás ápolása érdekében közösségi programokat szervezni, illetve támogatni. Teszi mindezt központi egységként önállóan, valamint a kari alumni tevékenységek támogatása és koordinációja által, az egyetemi szolgáltató egységekkel együttműködve, az alumni tagok kezdeményezéseinek ösztönzése mellett.


Legyél Te is tagja e közösségnek, hogy segíthessünk neked, és segíthess másoknak!


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek